Spannende nieuwe projecten voor Samson & Marie

Nadat er op 21 december 2019 bekend werd gemaakt dat Marie het nieuwe baasje van Samson werd is er in de tussentijd heel veel gebeurd. Zo is het duo in mei gestart met de opnames van een nieuwe televisieserie met de naam ‘IJsjestijd’ welke te zien zal zijn bij AVROTROS op NPO Zappelin. Ook is er een nieuwe single uitgekomen van Samson & Marie met de naam ‘Wij gaan naar Spanje’ en als laatste zijn ze vanaf eind februari 2023 met hun eigen theatershow ‘Het Theaterspookje’ te zien in Schouwburg De Kring in Roosendaal en het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Zomersingle ‘Wij gaan naar Spanje’
In hun nieuwe zomersingle ‘Wij gaan naar Spanje’ brengen Samson & Marie je helemaal in de vakantiesfeer met Spaanse melodieën en instrumenten. Eerder maakten Samson & Marie al twee zomernummers samen. ‘Grote Rode Luchtballon’ kwam in 2020 uit en bereikte inmiddels 700.000 streams en de single ‘IJsjes’ volgde in 2021 en werd reeds 400.000 keer gestreamd.

Marie Verhulst: ‘Wij gaan naar Spanje’; je hoeft het nog maar te zingen en het lijkt al alsof je er bent! Spanje staat voor veel mensen voor lekker eten, samen tijd doorbrengen en genieten van het zonnetje! Ik nodig iedereen uit om alvast samen met ons een zomers feestje te vieren met dit nieuwe nummer!”

 De nieuwe single is te beluisteren via alle streaming platformen. De bijpassende zomerclip is vanaf vrijdag 10 juni 17.00 uur te bekijken op het Samson & Marie YouTube kanaal.

Nieuwe reeks ‘IJsjestijd’
Samson & Marie vieren in deze reeks een feestje in hun gloednieuwe pop-up ijssalon, waarbij ze de nieuwe en bekende gezichten trakteren op de lekkerste ijsjes en de leukste verhalen. De opnames voor de nieuwe serie ‘IJsjestijd’ zijn in volle gang. Alle 50 afleveringen zullen te bewonderen zijn bij AVROTROS op NPO Zappelin.

Theatershow ‘Het Theaterspookje’
Tijdens de nieuwe show van Samson & Marie ontmoet Samson een lief theaterspookje waar hij een geheime vriendschap mee sluit. Van Leemhuyzen en Alberto hebben geen idee van deze vriendschap en zijn bang voor het spookje. Ze besluiten hem te vangen. Hopelijk loopt het goed af voor Samson zijn nieuwe vriendje! Marie Verhulst: “Samson en ik zijn echt de allerbeste vriendjes. Sinds ik zijn nieuwe baasje ben hebben wij al zo veel avonturen meegemaakt, maar wij hebben nog nooit met zijn tweeën een theatershow gehad. Ik ben benieuwd wat voor avonturen Samson en ik daar gaan beleven!”

Geniet van deze allereerste show van Samson & Marie met de Burgemeester en het prachtige ballet en koor!

De nieuwe voorstelling is vanaf eind februari 2023 te zien in Roosendaal en Rotterdam.

Voor meer informatie: https://studio100.com/nl/nl/algemeen/shows/samson-marie-het-theaterspookje