Tropische opnames van K3-zomerclip Mango mango

Vandaag hebben Hanne, Marthe en Julia zich in tropische sferen gewaand tijdens de opnames voor de nieuwe zomersingle Mango mango. De opnames vonden plaats in het nieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem. Met de meisjes van K3, gekleed in prachtige oranje zomeroutfits, dansend tussen de exotische palmbomen met temperaturen boven de 25 graden, wordt de nieuwe clip een compleet zomerfeestje.

Marthe: “Met dit nieuwe nummer kom je automatisch in zwoele zomerse sferen terecht. In deze clip zitten trouwens een paar coole dansmoves die iedereen makkelijk kan meedoen.”

Julia“Mango mango is mijn eerste echt grote videoclip voor K3. Door corona waren we tot nu toe steeds verplicht om het beperkt te houden. Maar nu is het dus letterlijk met alles erop en eraan!”

Hanne: “Wat voelt het heerlijk om met onze ploeg weer een mooie, grootse clip op te nemen. Het is altijd hard werken tijdens zo’n opnames maar tegelijk ook zo hard genieten.”

De single “Mango mango” én een speciale clubmix zijn vanaf woensdag 18 mei te beluisteren op alle streamingplatformen. Je kan ze nu al presaven via https://Studio100.lnk.to/mangomangoPR

De videoclip zal vanaf woensdag 18 mei te zien in de Studio 100 GO Pass en vanaf vrijdag 20 mei om 17u00 is deze te bewonderen op het K3 YouTube-kanaal, Studio 100 TV en de gratis Studio 100 GO app.

Het nummer ‘Mango mango’ werd geschreven door Alain Vande Putte (tekst & muziek). De productie is in handen van Peter Gillis.