Visje in het water vierde K3-single van het album Vleugels

Vandaag verschijnt de nieuwe K3-single Visje in het water. Voor Hanne, Marthe en Julia is het inmiddels de vierde single van het album Vleugels, dat op 18 november uitkomt. Behalve het nieuws rondom de release van de nieuwe single is K3 ook vanaf zaterdag 15 oktober te zien bij AVROTROS op NPO Zappelin in het programma K3 Vriendenboek.

Met de single Visje in het water zingen Hanne, Marthe en Julia over die ene persoon waarbij je honderd procent jezelf kan zijn. Bij wie je als een visje in het water voelt. Julia kan daarover meepraten. ‘Toen ik K2 zoekt K3 won, voelde ik me direct als een vis in het water bij Hanne en Marthe. Dat is een heel fijn gevoel.’ Hanne herkent dit. ‘Het is heerlijk wanneer je bij iemand bent waarbij je helemaal je zelf kan zijn.’ Marthe: ‘Ik ben blij dat ik veel vriendinnen heb tegen wie ik alles kan zeggen. Ik hoop dat onze fans ook lieve vrienden hebben bij wie ze dat kunnen. Het mooie van dit nummer is dat de melodie heel herkenbaar is. Ik denk dat iedereen het spontaan gaat meezingen.’

Visje in het water is de vierde single na Mango Mango, Vleugels en Nooit Meer Oorlog van het nieuwe album “Vleugels” dat op 18 november uitkomt. Op social media heeft K3 op Youtube bijna 500.000 abonnees, op TikTok 380.000 fans en 167.000 Instagram volgers.  Uit de reacties blijkt dat zij staan te popelen om het nieuwe album te ontdekken.

K3 is vanaf 15 oktober ook iedere zaterdagochtend om 07.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zappelin met K3 Vriendenboek. In dit programma ontdekken Hanne, Marthe en Julia de lievelingsdingen van iedereen. In acht afleveringen ontdekken ze van favoriete sporten tot ‘wat wil ik later worden’ tot lievelingseten, lievelingsdieren, challenges en leukste plekken op aarde.  Ze gaan samen met hun Vriendenboek vriendjes op ontdekking en proberen enthousiast alle favoriete en ook minder favoriete dingen uit die in het grote K3 Vriendenboek staan. Ze wagen hun leven met de spannendste hobby’s, ze leren gloednieuwe skills zoals voetballen en chocolade maken en ze proeven van wel heel speciale dingen. Al zappend tonen Marthe, Julia en Hanne aan elkaar en de kijker wat ze meegemaakt hebben en bladeren samen door hun megagrote vriendenboek op zoek naar nieuwe leuke avonturen. Later in het najaar is deze serie ook in Vlaanderen te zien.