Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel bekende kinderhelden reist Champy door België en Nederland om kinderen een superleuke dag te bezorgen. Een groot aantal ToyChamp belevingswinkels worden omgetoverd tot een heus circus vol verrassingen. Het reizende circus van Champy strijkt in juli neer in Apeldoorn (8, 9, 10 juli), Groningen (15, 16, 17 juli) en Middelburg (22, 23, 24 juli). Na de zomer is Champy on Tour te beleven in Rotterdam, Utrecht, Roermond, Breda en Kerkrade.

Wat mag je verwachten van Champy on Tour?
Kids kunnen tijdens de Champy on Tour-dagen hun favoriete kinderhelden ontmoeten. Er meet & greets gepland met o.a. K3, Peppa Pig, Pikachu (Pokémon), Marshall & Chase (PAW Patrol), Bing en natuurlijk Champy zelf. Ook kunnen kinderen spelen met het nieuwste speelgoed, genieten van speciale voorstellingen, draaien aan het Rad van Fortuin en natuurlijk smullen van de heerlijke popcorn. Kortom, een onvergetelijke dag voor het hele gezin!

Tijdens de voorgaande edities konden kinderen onder meer meedoen aan het Pokémon Trading Card Event, de LEGO bouwwedstrijd, een bezoekje brengen aan de My Little Pony make-up stand en zich uitleven op de PLAYMOBIL-speeltafel. Ook dit jaar staat er heel wat plezier en beleving op de agenda. Koen Nolmans (CEO Toy Champ) laat kinderen, die in een gedigitaliseerde wereld opgroeien, laten dromen in de magische ToyChamp belevingswinkels.

Waar stopt het circus van Champy?
Iedereen is van harte welkom in het circus van Champy. Champy trekt samen met zijn circus-entourage naar verschillende ToyChamp vestigingen in België en Nederland. Het complete programma ziet er als volgt uit:

Zwolle10 – 12 juni
Hasselt1-3 juli
Apeldoorn8-10 juli
Groningen15-17 juli
Middelburg22-24 juli
Rotterdam30 september – 2 oktober
Utrecht7- 9 oktober
Roermond28 – 30 november
Breda4 – 6 november
Kerkrade9 -11 december
Sint-Truiden16-18 december

Meer informatie over Champy on Tour vind je op https://www.toychamp.nl/champy-on-tour. De entree is gratis.