750.000 bezoekers voor Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

Dinsdag 2 augustus jl. is de 750.000ste bezoeker van MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD (MINIONS: THE RISE OF GRU) verwelkomd bij Pathé Amsterdam Noord.

De 750.000 bezoekers hebben gezorgd voor een omzet van maar liefst € 7,5 miljoen en is hiermee de meest succesvolle animatiefilm sinds de start van de pandemie en de populairste film in de bioscoop op dit moment.

Het bezoekersaantal zal nog stijgen, want de film draait in de zomervakantie nog in 145 bioscopen. De vrolijke familiefilm wordt de komende tijd nog exclusief vertoond op het grote doek. 

Flobatier Mekhaiel werd tijdens zijn bezoek met zijn familie in aanwezigheid van Minion Stuart verrast met het bericht dat hij de 750.000ste bezoeker van de nieuwste Minions film is.

Theatermanager Berry Westen van Pathé Amsterdam Noord overhandigde Flobatier een MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD goodiebag en een cheque voor een half jaar gratis naar de film bij Pathé.

Wereldwijd heeft MINIONS: THE RISE OF GRU tot op heden meer dan $ 712 miljoen opgebracht.

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD (MINIONS: THE RISE OF GRU) draait nu in de bioscoop, in 2D, 3D en 4D. In de originele en Nederlands gesproken versie.

Bekijk hier de Nederlands gesproken versie en hier de ondertitelde versie van de trailer.
 Voor meer informatie: MinionsFilm.nl