Bioscoopfilm voor familievloggers De Bellinga’s

De beroemde vloggersfamilie Bellinga krijgt een eigen bioscoopfilm. De opnames van de ‘Home Alone-achtige’ film – waarin het hele gezin meespeelt. – zijn al achter de rug. Naast de familie zijn er rollen voor Hetty Heyting, Rian Gerritsen, Rienus Krul, André Dongelmans en Anne Appelo. Ook Hennie Huisman maakt zijn opwachting. De Bellinga’s: Huis op Stelten is vanaf 3 augustus 2022 te zien in de bioscopen.

Het Zwolse gezin Bellinga is een begrip op YouTube. Ze hebben een eigen kanaal met bijna 600.000 abonnees en ontvingen in 2018 een VEED Award voor hun dagelijkse vlogs. Sommigen van hun vlogs werden miljoenen keren bekeken. De Bellinga’s hebben ook een eigen website waarop zij hun dagelijkse leven delen. Daarnaast maken zij muziekvideo’s en treden op in het theater.

De familie Bellinga heeft inmiddels al flink wat acteerervaring. De oudste twee kinderen Luan en Lucilla voorop. Allebei speelden ze al een rol in de populaire Club van Sinterklaas films. Lucilla speelde daarnaast ook een rol in De Expeditie van Familie Vos. De familie produceerde zelf de serie Lucky Luan waarin het hele gezin te zien is.

OVER DE BELLINGA’S: HUIS OP STELTEN
De familievloggers Bellinga worden verkozen tot beste vloggers van het jaar. Terwijl papa Daniël en mama Fara de prijs vieren met een weekendje weg, zien de boeven Sam en Bram groen van jaloezie. Ze smeden een plannetje om de gouden winnaarsbeker te stelen. Nu alleen de kinderen thuis zijn en met oppas Bets het huis op stelten zetten, moet inbreken toch een eitje zijn. Maar dat is buiten Luan en Lucilla Bellinga gerekend. Met ingenieuze plannetjes en vallen zetten ze alles op alles om hun huis, de beker en zusje Luxy en broertje Lucius te beschermen.

Bellinga’s: Huis op Stelten is een film voor het hele gezin. De regie is in handen van Armando de Boer en het scenario is van van Martijn Koevoets (De Club van Sinterklaas). De film wordt geproduceerd door Jabadoo Pictures in co-productie met Dutch FilmWorks die de film ook op 3 augustus in de bioscopen brengt