Buddy en Felix ontdekken superkrachten in SuperHond & TurboKat

De meest pluizige helden SuperHond Buddy en TurboKat Felix ontdekken hun superkrachten in de 3D-familiefilm SuperHond & TurboKat, die vanaf 17 november in de bioscopen uitgebracht wordt door MovieCompany. Een vrolijk en positief avontuur over ware vriendschap en stoer heldendom met twee nieuwe superhelden: SuperHond en TurboKat.

In 1969 stuurt een wetenschapper zijn loyale hond Buddy de ruimte in en anno 2022 crasht hij in een klein stadje waar huisdieren voortdurend de dupe zijn van dierenhater Agent Peck. Buddy is wanhopig op zoek naar zijn baasje en werkt in zijn zoektocht samen met de geniale miljonairskat Felix. Samen beleven ze een dol avontuur dwars door de stad. Wanneer ze konijn Cassidy tegenkomen met haar achterban van dierenrechtenorganisatie G.U.A.R.D, worden ze geconfronteerd met agent Peck…

In het oorspronkelijk Britse animatieavontuur SuperHond & TurboKat (Engelse titel: StarDog and TurboCat) worden de Nederlandse stemmen vertolkt door Sara Dol (bekend van TikTok), Milan van Weelden (Grutte Pier), Fred Butter (musical Cats), Andy van Veen en Lynn Tackaert, wier stem al jarenlang in diverse Disney televisieseries te horen is.

SuperHond & TurboKat gaat 13 november feestelijk in premiere in VUE Eindhoven is en vanaf 17 november in het hele land in de bioscoop te zien.

Over MovieCompany
MovieCompany is dit jaar gestart als distributeur en filmproducent en onderscheidt zich door nauw samen te werken met bioscopen. Oprichters Rik Sinkeldam en Andy van Veen hebben in de afgelopen jaren als (uitvoerend) producent, schrijver en regisseur ruime ervaring opgedaan binnen de filmindustrie.