Martien Meiland en Party Piet Pablo zingen titelsong De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

Martien Meiland heeft dit jaar niet alleen een grotere rol in de jaarlijkse De Grote Sinterklaasfilm, hij is ook zingend te horen als zijn personage Jean Claude. Samen met Party Piet Pablo zorgt hij voor een vrolijk, swingend slot van de film met het nummer De Sint Stunt. Het is de titelsong van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis, die vanaf woensdag 5 oktober te zien is in de bioscoop. De videoclip van De Sint Stunt is vanaf nu (hier) te bewonderen. Beluister hier het nummer.

Net als in De Grote Sinterklaasfilm, gaat De Sint Stunt natúúrlijk over cadeautjes, de Pieten en de gezellige tijd van het jaar. Zowel Martien Meiland als Party Piet Pablo zijn te zien in de bioscoopfilm. Martien Meiland is voor het tweede jaar op rij te zien als kasteelheer Jean Claude. Zij schitteren naast onder anderen Robert ten BrinkJan Versteegh en Richard Groenendijk. Ook Chris Tates, Wes Mutsaars en Stef de Reuver zijn te zien in de film. Dit jaar zit er ook een koninklijk tintje aan de muzikale sinterklaasfilm, Prinses Laurentien komt namelijk ook voorbij op het witte doek in een scène met Hugo Hogepief. De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is vanaf 5 oktober te zien in bioscopen door het hele land.

Party Piet Pablo en Martien Meiland
Party Piet Pablo (Okke Verberk) heeft diverse sinterklaashits uitgebracht, waaronder De Pieten Sinterklaas Move en Pietenliefde. Ook is hij bekend van zijn theatershow De Mega Sintshow. Martien Meiland is bekend van zijn deelname aan Ik Vertrek in 2007. Hij werd bij het grote publiek pas echt bekend met zijn realityshow Chateau Meiland waar hij in 2019 de Gouden Televizierring voor won. Zijn bekende uitspraak ‘Wat goed!’ is ook te horen in de titelsong van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis; De Sint Stunt.

Over bioscoopfilm De Grote Sinterklaasfilm – Gespuis in de speelgoedkluis

In de muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief (Chris Tates) de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas (Robert ten Brink) te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is. Twee gemeneriken Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk) krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder sleutelring kan de kluis niet geopend worden. Gelukkig schieten alle Pieten: Party Piet Pablo (Okke Verberk), Marco Marsepein (Giovanni Caminita), Bennie Taaitaai (Joshua Albano), Kim Cadeau (Sara Robben), Paco Post (Wes Mutsaars), Willem Wortel (Stef de Reuver) en het nieuwste pietje Chico Choco (Noah Ganahl), te hulp. Zal het ze lukken om Hugo Hogepief op tijd terug te vinden en pakjesavond te redden?

Bekijk hier de trailer van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis.


Producent: Messercola Drama
Regisseur: Lucio Messercola
Filmdistributeur: Just Entertainment
Release: 05 oktober 2022