Minions: Hoe Gru Superschurk Werd | 1 miljoen bezoekers

Woensdag 31 augustus jl. is de miljoenste bezoeker van MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD (MINIONS: THE RISE OF GRU) feestelijk verwelkomd in Kinepolis Leidschendam. De Minions film staat sinds de release op 24 juni jl. onafgebroken in de bioscoop top 3 en is op dit moment nog steeds de populairste animatiefilm in de Nederlandse bioscopen.

De miljoen bezoekers hebben gezorgd voor een omzet van bijna € 10 miljoen. Hiermee is de film de meest succesvolle animatiefilm sinds de start van de pandemie. Met een wereldwijde box office van bijna $ 869 miljoen is MINIONS: THE RISE OF GRU de nummer 1 animatiefilm van het jaar. 

De miljoenste bezoeker, Lara Visser, werd in Kinepolis Leidschendam samen met haar vriendinnen Ylana Kamer en Liwa Boer verrast met het bericht dat zij de miljoenste bezoeker van de nieuwste Minions film is. Zij werd welkom geheten door zangeres en presentatrice Edsilia Rombley, die voor de film de stem heeft ingesproken van het personage Donna Disco. Samen met zanger en special reporter Niels Schlimback (FOURCE) werd de miljoenste bezoeker in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen, een MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD goodiebag en een 10-sterrenticket van Kinepolis. 

Feiko van der Laan, Theatermanager Kinepolis Leidschendam:
“We vinden het fantastisch om de miljoenste bezoeker van Minions: Hoe Gru Superschurk Werd te ontvangen in Kinepolis Leidschendam. Eerder vond hier al de officiële première plaats en nu dit bijzondere moment. Iedereen bij Kinepolis is heel trots en we hopen natuurlijk dat nog meer mensen van deze vrolijke familiefilm komen genieten in de bioscopen. We feliciteren Universal met het behalen van deze mijlpaal.”

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD (MINIONS: THE RISE OF GRU) draait nu alleen in de bioscoop in 2D, 3D en 4D. In de originele en Nederlands gesproken versie.

Voor meer informatie: MinionsFilm.nl
Bekijk de trailer hier