Nu te zien: de eerste beelden van Het Feest van Tante Rita

Op alle campings in Nederland wordt er deze zomer weer door veel kinderen gedanst op de Minidisco-liedjes Dans Met Tante Rita, Tsjoe Tsjoe Wa en Theo, Theo. Vanaf 21 december zijn deze grote hits voor het eerst op het witte doek te bewonderen in de gloednieuwe musicalfilm Het Feest van Tante Rita.

v.l.n.r. Sil van der Zwan, Edsilia Rombley, Pim Muda en Esther Mbire

Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe sprankelende bioscoopfilm Het Feest van Tante Rita, met in de hoofdrol onder andere Edsilia Rombley, Najib Amhali, Edo Brunner, Esther Mbire en Sil van der Zwan! Vanaf vandaag is de teaser te zien op youtube en via de social kanalen van Het Feest van Tante Rita.

De musicalfilm is een knotsgek, grappig avontuur vol met bekende Minidisco-hits. Minidisco heeft meer dan 1,3 MILJARD views op YouTube waarvan alle kids en ouders de liedjes kunnen meezingen. Denk aan hits als; Tsjoe Tsjoe Wa, Dans met Tante Rita, Theo Theo, Coco Loco en Dieren in de Dierentuin.

De cast van Het Feest van Tante Rita bestaat verder uit o.a. Lucretia van der Vloot als Tante Rita, Ridder van Kooten, Pim Muda, Tooske Ragas, Piet Tomassen, Lonneke van Krimpen, Channah Hewitt, Remi de Smet en een guest appearance van Jack van Gelder.

Bekijk hier de hits van Minidisco.

Over de film
In een knotsgek muzikaal bioscoop avontuur gaan Theo en Lulu op vakantie naar de camping om daar een spannende tocht door het Tsjoe Tsjoe Wa bos te beleven op weg naar het Feest van Tante Rita; het jaarlijkse en grootste dansfeest dat er bestaat. Alle grote Minidisco-hits komen langs in deze kleurrijke vrolijke kinderfilm. Het Feest van Tante Rita is een verrassende film vol muziek en humor voor de hele familie en wordt o.a. opgenomen op camping Beerze Bulten.

Met o.a. Edsilia Rombley, Lucretia van der Vloot als Tante Rita, Najib Amhali, Ridder van Kooten (Spangas, Kinderen voor Kinderen, Nieuwe Tijden en Zwanger & Co),  Tooske Ragas, Pietje Tomassen (Hollands Got Talent), Esther Mbire (Musicals The Lion King, Tina), Sil van der Zwan (Kruimeltje de Musical, Sound of Music), Pim Muda (The Ashton Brothers), Edo Brunner (Spijt! En Loenatik, te Gek!), Lonneke van Krimpen (Creator Camp, 300K volgers op TikTok), Channah Hewitt (Musical The Lion King, DanceSing), Remi de Smet (Wickie de Viking, Oliver) en Jack van Gelder.


Over de makers
De film Het Feest van Tante Rita is naar een idee van Arnan Samson en Bas Wesseling. De regie is in handen van Dennis Bots die eerder succesvolle films als Zoop, het Huis Anubis en Engel heeft geregisseerd. Het scenario is geschreven door Ernst Gonlag, bekend van Misfit en Meskina. De muziek is van Minidisco, Jan van der Plas en Didi Dubbeldam. De film wordt geproduceerd door BazarMedia, producent van programma’s als Hou ’t Schoon, de Afvalrace, de 5MinutenShow, de Opblijfavond en de succesvolle theatershow Minidisco en Het Feest van Tante Rita.


De film Het Feest van Tante Rita wordt op 21 december 2022 door filmdistributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.