Trailer SuperHond & TurboKat met o.a. TikTok-ster Sara Dol

Distributeur MovieCompany brengt op 17 november de familie-animatiefilm SuperHond & TurboKat uit in alle bioscopen in Nederland, België, Luxemburg en Nederlandse Antillen.

In deze avontuurlijke film maken we kennis met ruimtehond Buddy die na 50 jaar in de ruimte te hebben rondgedwaald neerstort op aarde in 2022. Opzoek naar zijn oude baasje, blijkt dat de mensen, onder leiding van Agent Peck, dieren zijn gaan haten. Met zijn sarcastische side-kick TurboKat, probeert hij de mensheid op andere gedachtes te brengen. Maar een super schurk ligt op de loer…

Cast:
TikTok-ster Sara Dol spreekt de rol van muis Tinker in, in de animatiefilm SuperHond & TurboKat. Zij stapt hiermee in de voetsporen van TikTok-ster Charli D’Amilio die dezelfde rol insprak in de originele Engelse versie van StarDog & TurboCat. Zo maakt distributeur MovieCompany vandaag bekend.

Voor Sara Dol, bekend als Nederlands grootste vrouwelijke TikTok-ster met meer dan 2,4 miljoen volgers, is dit haar tweede bioscoopfilm. Eerder speelde zij de rol van Vera Slim in de De Familie Slim (2017) 

Eerder maakte MovieCompany al bekend dat Disneystem Lynn Tackaert de rol van konijn Cassidy inspreekt.

SuperHond & TurboKat is vanaf 17 november overal in de bioscoop te bekijken in Nederland, België en de Nederlandse Antillen. 

Andere rollen worden vertolkt door o.a.:
Milan van Weelden (SuperHond)
Fred Butter (Boeljon & James)
Bart Epker (Agent Peck)
Andy van Veen (TurboKat)
Rik Sinkeldam (Victor)

Link naar trailer NL: https://youtu.be/ITx4BdeEopo