Wil De Krokodil | Stemmencast bekend

Dinsdag 4 oktober jl. vond op dierendag de bekendmaking van de stemmencast van WIL DE KROKODIL (LYLE, LYLE, CROCODILE) plaats in Hortus Botanicus te Amsterdam. Onder leiding van illusionist Victor Mids werden de volgende stemacteurs op ludieke wijze met een magisch tintje aangekondigd: Soy Kroon, Silver Metz, Cystine Carreon, Carolina Dijkhuizen, Jayda Monteiro da Silva en Floris Göbel.

De volledige Nederlandse stemmencast van WIL DE KROKODIL bestaat uit Soy Kroon (Wil de Krokodil), Frans Limburg (Hector P. Valenti), Silver Metz (Josh Primm), Cystine Carreon (mevrouw Primm), Jelle Amersfoort (meneer Primm), Matteo van der Grijn (meneer Grumps), Carolina Dijkhuizen (Carol), Jayda Monteiro da Silva (Trudy) en Floris Göbel (TV presentator).

WIL DE KROKODIL is een live-action/CGI musical en komedie gebaseerd op de ‘Lyle, Lyle, Crocodile’ boeken van Bernard Waber, met o.a. Javier Bardem en Constance Wu in de hoofdrol en Shawn Mendes als de stem van Lyle in de originele versie. In de film komt het populaire personage uit het boek tot leven en wordt hij wereldwijd geïntroduceerd aan een nieuw publiek.

WIL DE KROKODIL draait vanaf 7 december a.s. alleen in de bioscoop