Realityserie K3 ‘een nieuwe start’ vanaf maandag 2 mei te zien bij NPO Zapp

Vanaf 2 tot en met 6 mei wordt op NPO Zappelin de realityserie K3 een nieuwe start uitgezonden. In vijf delen ziet de televisiekijker hoe Hanne, Marthe en Julia de eerste weken als de nieuwe K3 beleven.

November vorig jaar heeft Julia Boschman de grote finale van K2 zoekt K3 gewonnen. Door haar komst is een nieuwe K3 geboren. Na een maandenlange zoektocht is het trio weer compleet. Voor de kersverse K3-zangeres Julia is het direct druk en camera’s volgen haar, Hanne en Marthe op de voet achter de schermen bij de release van de single ‘Waterval’, de voorbereidingen voor het gelijknamige K3-album, de clipopnames, een grote show in het Sportpaleis en we ontdekken hoe de meisjes steeds meer een hechte band krijgen.

‘Ik vind het leuk dat onze fans nu te zien krijgen hoe mijn eerste maanden bij K3 zijn verlopen,’ laat Julia Boschman weten. Hanne en Marthe hebben er vertrouwen in dat hun fans veel plezier zullen beleven aan de serie. ‘Net zoveel plezier als dat wij hebben gehad tijdens de opnames,’ zegt Hanne. Volgens Marthe is het extra leuk omdat iedereen nu kan zien het achter de schermen aan toegaat: ‘Iedereen kent ons van de optredens, films en liedjes. Maar we doen nog zoveel meer. Dat gaat men straks zien.’

De vijf uitzendingen van K3 een nieuwe start zijn van 2 t/m 6 mei te zien op NPO Zappelin om 08.00 uur.