Extra audities voor De Rattenvanger en Chitty Chitty Bang Bang

Op zondag 28 augustus organiseert Musical 2.0 extra audities voor de nieuwe producties: De Rattenvanger en Chitty Chitty Bang Bang. Heb jij altijd al eens in een grote musical willen staan in het theater? Geef je dan nu op! Er wordt gezocht naar kinderen van 9 t/m 14 jaar oud en de audities worden afgenomen in de eigen studio’s van Musical 2.0 in Amsterdam.

Foto uit Beauty and the Beast jr. Gemaakt door Joost van der Veer

De Rattenvanger
Voor deze geheel nieuwe musical is Musical 2.0 op zoek naar talentvolle kinderen van 9 t/m 14 jaar oud. Zij kunnen zich opgeven voor de audities van De Rattenvanger.  Het script en de liedteksten zijn in handen van Mark van Haasteren en Mieke Overwijn. De muziek wordt gecomponeerd door Aron Bruisten en Robbert van Unnik. De Rattenvanger gaat in première op zondag 7 mei 2023 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.


Chitty Chitty Bang Bang
Voor de musicalklassieker Chitty Chitty Bang Bang is Musical 2.0 enkel nog op zoek naar getalenteerde jongens tussen de 9 en 13 jaar oud. De rest van de casting is reeds afgerond. De repetities voorChitty Chitty Bang Bang starten in september en de voorstellingen worden opgevoerd in juni 2023 in de grote zaal van Schouwburg De Meerse.

Aanmelden
Voor meer informatie over de audities ga je naar www.musical.nl. Aan de audities zijn geen kosten verbonden en iedereen die voldoet aan de voorwaarden kan zich inschrijven t/m woensdag 24 augustus.