Nandi van Beurden en Marcel Visscher te zien in Best of Musical 2023

Nandi van Beurden en Marcel Visscher zijn op 8 april 2023 te zien in Best of Musical in Theater de Kunstgreep in Oostzaan, hét musical concert van Stagecenter en het Nationaal Jeugd Musical Theater.

Tijdens dit concert krijgen de talenten van het NJMT en MusicalCamp de kans om te proeven aan het musicalvak. Zij brengen de klassiekers uit de mooiste musicals, samen met professionele artiesten. Nandi van Beurden en Marcel Visscher zullen het podium delen met deze jonge talenten.

Nandi won vorig jaar ‘Op Zoek Naar Maria’ en mocht, door deze winst, de rol van Maria vertolken in de musicalklassieker: ‘The Sound of Music’. Daarvoor was zij te zien als Ireen Allooy in ‘Hello, Dolly!’, speelde ze afwisselend de rollen van Amélie, Gina en Amandine/Philomene in ‘Die Fabelhafte Welt der Amélie’, speelde in ‘Mary Poppins’, ‘Beauty and the Beast’ en ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’.

Marcel Visscher speelde de titelrol in ‘De Gelaarsde Kat’, hij was onder andere te zien in ‘Beauty and the Beast’, ‘Moeder, ik wil bij de Revue’, ‘Shrek de Musical’, ‘Miss Saigon en ‘Les Misérables’. In 2010 won Marcel een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn vertolking van de rol van Corny Collins in ‘Hairspray’. Best of Musical is op 8 april 2023 te zien in Theater de Kunstgreep in Oostzaan.

Koop snel je kaarten via: https://nuinhettheater.nl/product/best-of-musical/ en mis dit musical spektakel niet!